oglasio se priopćenjem / Tudor: 'Odlazim ponosan na svoj rad, hvala igračima na podršci'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bivši trener Hajduka Igor Tudor poslao je priopćenje u kojem se oprašta od klupe Hajduka, no u njemu ne navodi razloge zbog kojih je dao ostavku

6.2.2015.
20:23
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Igor Tudor odlučio je prekinuti dvodnevnu šutnju, tijekom koje medijima i javnosti nije htio objasniti razloge zbog kojih je nakon 21 mjesec podnio ostavku na mjesto trenera Hajduka. Tudor se oglasio priopćenjem, u kojem piše kako je ponosan na svoj rad te izražava zahvalnost svima s kojima je radio u posljednje gotovo dvije godine. Ipak, Tudor i dalje ne spominje razloge zbog kojih je podnio ostavku.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujem Klubu što mi je pružio priliku proživjeti dvije nezaboravne godine na mjestu trenera momčadi za koju navijam i koju volim od rođenja.

Sigurno je u tom razdoblju bilo puno lijepih, ali i teških trenutaka, međutim uvijek će duboko u meni ostati urezano osvajanje Hrvatskog kupa na Maksimiru, nezaboravne proslave pobjedničkih zgoditaka (posebno onog u Kranjčevićevoj), prošlosezonska euforija naših dobrih igara, nažalost utišana ne našom krivnjom, golema podrška i simbioza s navijačima koju smo svi osjećali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazim ponosan na svoj rad, svjestan da uvijek može biti bolje, ali dobiti priznanje u ovome gradu, makar samo i u jednom razdbolju, vrijednost toga znaju samo oni koji su odrasli i žive u ovoj sredini.

Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili sa mnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedničko pismo podrške i sve ono što je u njemu napisano, a kojeg su mi igrači uputili nakon što sam podnio ostavku, najveća je istina i svojevrsna satisfakcija i potvrda svega onoga što sam želio biti kao trener i čovjek, i jedino meni bitno u cijeloj ovoj priči.

A vrijeme će, kao i uvijek, pokazati sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam više trener Hajduka, ali ostajem njegov veliki navijač. Svojem nasljedniku, igračima i Klubu želim puno sreće u budućem radu.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo