oduševio zahtjevne amerikance / U Los Angelesu održana svečana premijera dokumentanog filma o obitelji Kostelić

Predsjednica mora još puno papati da bi dosegnula ono čime su nas zadužili sestra i brat Kostelić! Nevjerojatna priča naših skijaških heroja Janice i Ivice ovjekovječena je i u dokumentarnom filmu koji je ovih dana premijerno prikazan u Los Angelesu

11.2.2016.
18:32
VOYO logo

Kad Kostelići odu u svijet, onda se obično vraćaju s medaljama. Ovaj put vratili su se s gomilom komplimenata. Dokumentarac Brune Kovačevića o životnom putu ove skijaške obitelji predstavljen je zahtjevnoj američkoj publici. 

"Možda nisam dovoljno skroman, ali svaki put volim pogledati ovaj film, jer se i meni sve to čini nadrealnim iz današnje perspektive", prokomentirao je Ivica Kostelić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hollywood se oduševio pričom o siromašnoj djeci iz Hrvatske koja su isključivo zahvaljući njima samima, godinama vladala skijaškim sportom. 

"Nikad nismo imali puno ni snijega ni novca. A to su dvije ključne stvari za uspjeh u skijanju. Mi nismo imali ni snijega ni novca, ali na kraju smo ipak pobijedili", kaže Ivica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretna sam što ću u budućnosti moći pokazati film svojoj djeci i reći: Ovo je vaša mama, a ovo je vaš ujak", dodala je Janica.

Los Angeles je bila tek premijerna destinacija za priču malenih Kostelića, koji su postali veliki skijaši. Dokumentarac kreće na festivale diljem Amerike, a prema reakcijama filmaša – pitanje je trenutka tko će prvi otkupiti prava na filmsku verziju jedne od najljepših hrvatskih priča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo