Vlatka Pokos traži gaćice

Jet-set razvod stigao je do suda. Vlatka traži da joj Dikan vrati 27 bundi, kaputa i balonera, 20 gaćica, osam grudnjaka, četiri remena i dvije svilene spavaćice. Redom Gucci, Fendi, Prada...

Vlatka Pokos traži gaćice


Zagrebački Općinski sud zaprimio je tužbu Vlatke Pokos kojom tuži supruga Josipa Radeljaka za smetanje suposjeda te zahtijeva da Općinski sud donese privremenu mjeru, odnosno vrati je u luksuzni stan na Cvjetnom trgu u roku od 24 sata od donošenja sudske odluke.

To je Večernjem listu potvrdio glasnogovornik suda Ivica Veselić, dodajući da je tužba zaprimljena u utorak. Vlatka Pokos, osim Radeljaka, tuži i poduzeće Leora d. o. o., u kojem je njezin suprug direktor.

No najžalosnije je da se priča o idiličnom braku ljepotice i bogataša, koja je posljednjih godina punila stupce ženskih časopisa, svela na ulični odnos toga bračnog para, promijenjene brave i sudski zahtjev da joj muž vrati čak i gaćice!

Legitimno je pravo svake osobe koja se razvodi zatražiti osobne stvari te na to ima pravo i Vlatka Pokos, a druga je stvar što popis stvari zatraženih tužbom izaziva i druge konotacije.

Dikan i prije dizao ruku?
U priopćenju za javnost Vlatkina odvjetnika Silvija Hraste navodi se kako je pjevačica od policije zatražila zaštitu njezinih prava "glede postupaka Josipa Radeljaka koji su kulminirali 24. svibnja".
No na pitanje znači li to da je Dikan na Vlatku i prije običavao podignuti ruku, odvjetnik je odgovorio: "To su detalji koje smo htjeli izbjeći da ne stvaramo dodatni pritisak na ljude koji će rješavati slučaj."
Pjevačica zahtijeva da joj suprug vrati 27 bundi, kaputa i balonera marki Fendi, Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Ferretti i Hugo Boss, 15 torbi Fendi, Dior, Gucci, Max Mara, Dolce & Gabbana i drugih.

Vlatka Pokos je nabrojila i desetak suknji marki Gucci, Fendi, Ferretti, Kenzo, Dolce & Gabbana, ne zaboravljajući spomenuti i kojih su boja.

U tužbenom zahtjevu da joj Radeljak vrati osobne stvari, popisala je i tridesetak haljina raznih boja marki Gucci, Fendi, Prada, Kenzo, Dior, Ferretti, Cavalli i drugih te 30 odijela i hlača marki Gucci, Hugo Boss, Fendi, Armani, Escada, Kenzo, Max Mara...

Sud će u parnici rješavati i Vlatkin zahtjev da joj suprug vrati donje rublje, odnosno 20 komada gaćica, među ostalim, marke La Perla, osam grudnjaka i dvije svilene spavaćice.

Pjevačica traži i četiri remena te majice i bluze.

Od nakita, predmet spora bit će i ogrlica te narukvica s biserima i brilijantima, koje također traži, a i sliku Mersada Berbera.

Ročište je već sazvano te će biti održano za nekoliko dana, piše Večernji list.

Kako piše Jutarnji list, Josip Radeljak smilovao se svojoj protjeranoj supruzi te joj poslao osam punih kofera garderobe, koji su preko odvjetničkog ureda Silvija Hraste, koji je zastupa, stigli na adresu Snježane Mehun, gdje je Vlatka pronašla utočište.

Kako bi demantirao napise u pojedinim medijima o tome kako boluje od uznapredovalog karcinoma gušterače, iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb, zajedno s pismom Dikanovog odvjetnika Gorana Mikuličića, poslani su nalazi.

Iz Zavoda za gastroenterologiju s vlastoručnim potpisom dr. Tomislava Brkića te radiologinje Ranke Štern-Padovan stigla je potvrda kako se Dikan nikada nije liječio od bolesti gušterače te da ne boluje od zloćudnog tumora.

Nagađalo se, naime, da je Radeljak zbog te bolesti počeo sastavljati oporuku te tražio od svoje supruge Vlatke Pokos da se odrekne sve njegove imovine te pristane tek na uzdržavanje za njegova života, što je u konačnici dovelo do burnog prekida, podsjeća Jutarnji list.

Prethodni članci:
Vlatka ostaje kratkih rukava? (30.05.2007.)

Dikan: U kući sam gazda ja, a ne ona! (27.05.2007.)

Dikan priveden sa špice! (26.05.2007.)

Dikan izbacio Vlatku Pokos (25.05.2007.)

Net.hr
30.05.2007.
 • još vijesti
 • Vlatka Pokos traži gaćice

web preporuke

Komentari

Svaštara

Web igrice

 • World Basketball Championship
 • Monkey GO Happy 4
 • Toetrix
 • Santa in Trouble
 • Snow Angels
 • Free Jelly
 • Deadly Road Trip
 • Assassin's Greed
 • Sport Car Bubble
 • Super Blocks