'nema vlade bez mosta' / Bulj: 'Briselski dečki nemaju snage suočiti se s čovjekom iz naroda - Božom Petrovim'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Miro Bulj je kazao kako se briselski dečki, Zoran Milanović i Andrej Plenković, nemaju snage suočiti s čovjekom iz naroda - Božom Petrovim

27.7.2016.
11:53
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Mostovac Miro Bulj kazao je kako nove vlade neće biti bez Mosta te da 'narod prepozna da se može drugačije voditi i upravljati Hrvatskom u zaštiti nacionalnih interesa'.

"Most nije ni druga, ni treća politička opcija, nego prava opcija - jer HDZ i SDP su iste opcije", kazao je Bulj za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da liste Mosta još nisu definirane, ali da upravo rade s ljudima na terenu. 

"Imamo i prvog čovjeka, moguće da će Božo Petrov biti spreman sučeliti se s Milanovićem i Plenkovićem, jer vidimo i jučer da je Milanović rekao da se želi suočiti s Plenkovićem. Međutim, budući da su to momci koji nemaju veze i dodira s narodom, nastali su iz političkih okupatora, pozivam ih da se suoče s čovjekom iz naroda. Ovi briselski dečki očito nemaju snage izaći među ljude i suočiti se s Petrovom", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kozmetičke promjene u HDZ-u nisu dovoljne, nama trebaju ljudi koji znaju surađivati, mijenjati stvari do kojih su doveli HDZ i SDP. Most će biti odlučujući faktor. Želimo preuzeti odgovornost, ne na način kao što su do sada radile političke elite. I kod Ustavnog suda su pokazali da su podjelom mjesta napravili čisti politički sud. Prvi puta je u povijesti i zabilježeno da je netko sebe srušio sam s vlasti, uz pomoć blizanaca SDP-a", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo