Kolinda Grabar Kitarović se ukazala na oltaru

Kako bi osvojila birače, predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović ne libi se bilo čega. Tako je na svečanosti u Trilju političku govornicu zamijenila - oltarom.

30.9.2014.
11:51
VOYO logo

U pratnji triljskog gradonačelnika Ivana Šipića, splitsko-dalmatinskog župana Zlatka Ževrnje i predsjednika županijskog HDZ-a Ante Sanadera, Kolinda Grabar Kitarović došla je na tradicionalnu proslavu zaštitnika Trilja Svetog Mihovila.

Kako je rekla, došla je "biti sa svojim narodom", a nije propustila ni misu koju je predvodio nadbiskup vrhbosanski Kardinal Vinko Puljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato je li kardinal, kako to često radi, iskoristio oltar da se obračuna s vladajućom političkom garniturom, ali se zna da je Grabar - Kitarović oltar iskoristila za svoju promociju.

'Ova nepogoda pod nazivom SDP kad-tad će proći'

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a obavila je tijekom misnog slavlja prvo čitanje iz Starog zavjeta. To je objavljeno na stranici HDZ-a, te kako se družila s građanima i "popljuvala" SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla je biti sa svojim narodom. Družila se s građanima, razgovarala, savjetovala ih i ohrabrivala. I ova nepogoda pod nazivom SDP kad-tad će proći", objavio je HDZ.

"Tu sam, među ljudima, kako bih čula njihove probleme te im podarila nadu i vjeru u bolje sutra. Doček je predivan! Osjećam želju da zajedno krenemo naprijed, da prestanemo tapkati na mjestu kao država i kao narod", kazala je Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo