'JAKO PERFIDNA IZJAVA' / Milanović o 'pravoj Hrvatskoj': 'To je jako opasna izjava. To su udbaške podjele. To je HDZ'

Milanović je u Šibenik došao nakon ranojutarnjeg posjeta Zadru, a popodne je bio u Splitu

28.12.2019.
16:20
VOYO logo
Image

Milanović o 'pravoj Hrvatskoj': 'To je jako opasna izjava. To su udbaške podjele. To je HDZ'

Image

Milanović o 'pravoj Hrvatskoj': 'To je jako opasna izjava. To su udbaške podjele. To je HDZ'

Po prvoj jačoj buri ove zime, predsjednički kandidat SDP-a ZoranMilanović je posjetio Šibenik, a na šibenskojrivi dočekali su ga članovi i simpatizeri SDP-a te građani s kojima se zadržao u razgovoru i druženju.

Zorana Milanovića su u Šibeniku dočekali saborski zastupnici Franko Vidović i Ivan Klarin te šef šibenskog SDP-a Tonči Restović i prvi stranački čovjek u županiji Joško Šupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je posjetio Adventuru gdje su se građani grijali uz rock and roll taktove grupe Bagatini, a u đardinu su ga dočekali brojni simpatizeri, članovi SDP-a i posjetitelji adventskih događanja u gradskom đardinu.

Predsjednički kandidat SDP-a kojeg podupiru i stranke HSS, IDS, GLAS, HSU, Demokrati, SNAGA, PGS, Reformisti, SU, Hrvatski laburisti, Međimurski demokratski savez i Zelena Pula, oko sat vremena zadržao se u razgovorima i fotografiranju sa svojim potencijalnim glasačima. Izjave za novinare nisu bile predviđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Milanović, pobjednik je prvog kruga predsjedničkih izbora, u Šibeniku je osvojio 30,01 posto glasova, dok je njegova protukandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović dobila 32,11 posto glasova. Na razini Šibensko-kninske županije, aktualna predsjednica osvojila je 36,01 posto glasova, a Milanović 25,51 posto.

Milanović je u Šibenik došao nakon ranojutarnjeg posjeta Zadru, a popodne je bio u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će pobjeda u svakom kutu u kojem je to moguće. Sad bi to trebalo pretvoriti u kuću Big Brothera, da imamo zajedničku sobu. Nekako ide u tom pravcu. Čujem da je prihvatila debatu na RTL-u, to je to, vidjet ćemo kako izgleda. Poraza se ne bojim, pobjedi se radujem", kazao je Milanović pa se osvrnuo na izjavu o "pravoj Hrvatskoj".

"To je jako opasna izjava. Jako su perfidni, jedno pričaju, drugo rade, trećima predbacuju, naprimjer meni. Što se tiče prave Hrvatske, ja govorim o normalnom u Hrvatskoj, ne normalnoj Hrvatskoj, i to ne znači da onaj tko ne glasa za mene nije normalan. Ali reći da postoji prava i kriva Hrvatska, to su udbaške podjele i to je HDZ."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo