Objavljeni novi detalji u aferi 'Vjenčanje stoljeća'

19.9.2014.
11:39
VOYO logo

Glavni producent vjenčanja multimilijunašice Fabiole Baracasa i bankara Jasona Beckmana u Dubrovniku, vlasnik tvrtke Četiri D d.o.o. iz Zagreba, Denis Wohlfart javio se Dubrovačkom dnevniku i rekao kako je medijski publicitet pomogao da se stvari pokrenu s mrtve točke.

"Meni se Amerikanci ne javljaju već više od dva mjeseca, a nakon što sam im poslao troškovnik. Tada su se javili i rekli da su oni iznenađeni i da je to katastrofa, a sve smo te troškove dogovorili", tvrdi vlasnik Četiri D i kaže kako nije točno da izbjegava ljude kojima je dužan novac već da se redovno čuju i vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je ostao dužen Ivici Slišku, odnosno njegovoj tvrtki Sliško d.o.o. koja je radila čitavu scenografiju i prema tvrtki Eldra Igora Dražića, a koja je za vjenčanje radila ozvučenje i rasvjetu.

Amerikanci platili

"Na zadnjem sastanku, konkretno s gospodinom Sliškom i gospodinom Dražićem, dogovoreno je da svoja potraživanja pošalju sami direktno Amerikancima, to je gospodin Dražić i učinio, pa je baš u prošli petak dobio 50 posto iznosa i jučer mu je uplaćeno ostalo", rekao je Wohlfart i dodao kako ostali to nisu napravili, ali da misli da sada hoće jer je urodilo plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dokumentacije koju posjeduje Dubrovački dnevnik, vidljivo je kako je američka tvrtka Candence Owens u potpunosti isplatila Denisa Wohlfarta, ali su, kako on kaže, nastali "veliki dodatni troškovi koji su poslije šokirali Amerikance".

Denis Wohlfart na kraju tvrdi i kako nema ništa s dugovanjima prema osobama koje su bile angažirane kao čistačice ili čuvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dubrovackidnevnik.hr/vijesti/grad/slucaj-vjencanje-godine-wohlfart-dio-navedenih-dugova-postoji-rekao-sam-svima-da-se-jave-amerikancima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike