Popodne i navečer stiže kiša i oluje, moguća i tuča

Sljedećih dana pripremite kišobrane i kabanice.

27.5.2010.
12:00
VOYO logo

Oni koji su ovoga vikenda planirali roštiljati u prirodi, šetati i uživati na suncu, moraju se pripremiti na ne baš stabilno i malo manje toplo vrijeme nego što je to bilo proteklih nekoliko dana.

Već od četvrtka poslijepodne, doznajemo iz DHMZ-a, kreće promjenjivo i nestabilno vrijeme, koje će nas pratiti sve do kraja tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj Hrvatskoj mogući su pljuskovi s grmljavinom, a ponegdje bi moglo biti i olujnog nevremena.

U četvrtak će biti sunčano i vrlo toplo, s najvišom dnevnom temperaturom zraka između 23 i 28 Celzijevih stupnjeva. Na sjevernom Jadranu, te u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj očekuje se jači razvoj oblaka uz mjestimične pljuskove i grmljavinu, priopćio je DHMZ na svojim internetskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak nas čeka djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Ponegdje će biti prolazne kiše, a poslijepodne mjestimice i grmljavine, osobito na Jadranu i u gorskim predjelima, a navečer u Posavini. Najviša dnevna temperatura od 20 do 25, na Jadranu od 23 do 27 °C.

Vikend će na kopnu također biti promjenjiv i nestabilan, s temperaturama između 21 i 26 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon nestabilnog vikenda, ne zaboravite jakne pri izlasku iz kuće u ponedjeljak – temperature će se uz jaku kišu u kopnenim krajevima spustiti i do sedam stupnjeva, a tijekom dana će također biti hladnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo