VJEROJATNO I JIM CARREY I BENICIO DEL TORO / Sean Penn u "The Three Stooges"

Image

Braća Farrelly za ulogu jednog od legendarnih komičara "upecali" su dvostrukog oskarovca.

27.3.2009.
19:01
VOYO logo

Već smo pisali o filmskom remakeu kultnog američkog TV-showa "The Three Stooges", no nitko nije mogao očekivati da će jednog od komedijaša glumiti Sean Penn!                  

Komediju režiraju braća Farrelly koji su s dvostrukim oskarovcem već dogovorili suradnju, a vrlo blizu su i potpisivanju ugovora s još dva zaista zvučna glumačka imena. Benicio Del Toro navodno je već gotovo "unutra", a producenti MGM-a na sve načine pokušavaju angažirati i Jima Carreyja. Kako je kanadski komičar veliki obožavatelj originala, neki ga mediji već proglašavaju dijelom glumačke postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"The Three Stooges" je zajednički naziv za nekolicinu komičara koji su djelovali u Sjedinjenim Državama u prvoj polovici 20. stoljeća. Uz televizijski show i kazališne nastupe, iza sebe su ostavili i niz kratkih holivudskih filmova koji su izvršili presudan utjecaj na razvoj kasnije vrlo popularne "slapstick" komedije. Izvornu postavu sačinjavali su braća Moe i Shemp Howard te Larry Fine, no u narednim desetljećima kroz trupu je prošao velik broj komičara.

Sean Penn će glumiti Larryja Finea.                  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo