svjedoci ispričali policiji / Ubojica Prnjaka se sam odao: 'Ubit ću te kao što sam ubio njega'

Image
Foto: Ante Prnjak/Facebook

Berisha se na plaži u Stobreču, dan nakon ubojstva, odao tijekom svađe s djevojkom

29.8.2018.
22:20
Ante Prnjak/Facebook
VOYO logo


Pet dana nakon uhićenja Liridona Berishe (27), Albanca sa srpskim državljanstvom, zbog ubojstva Ante Prnjaka (34) iz Knina na splitskom TTTS-u, otkrilo se da se Berisha sam odao kao ubojica Ante Prnjaka dok je prijetio ubojstvom drugom čovjeku na plaži. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, Berisha se na plaži u Stobreču, dan nakon ubojstva, posvađao s djevojkom, a kako je situacija eskalirala umiješali su se ljudi koji su ga htjeli spriječiti da nasrne na ženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubit ću te kao što sam ubio Prnjaka! Zapalit ću ti auto kao što sam i njemu zapalio", navodno se derao na muškarca koji mu je bio najbliži. Berisha je potom otišao. Svjedoci su pozvali policiju i sve im ispričali, a policija se zatim dala ju potragu za njim. 

Inače, Berisha kao strani državljanin zadnjih sedam godina ima prijavljeno boravište na adresi u Stobreču. Zajedno s obitelji radio je na prodaji voća, ali se u zadnje vrijeme sve više kockao te se, navodno, zadužio kod dosta osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen na štandu na omiškoj tržnici gdje je došao majci i sestri, koje preko registriranog obrta ondje prodaju voće i povrće. Ondje je stigao nakon što je policija ušla u trag njegovu pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo