Novi nebeskoplavi / Badelj stigao u Vječni grad na potpisivanje ugovora: Godišnje će zarađivati 1,8 milijuna eura

Image
Foto: S. S. Lazio/Twitter

U derbiju za glavni grad Italije, između Rome i Lazija, Badelj će u novoj sezoni igrati protiv Ante Ćorića, koji je odnedavno igrač Vučice

30.7.2018.
22:02
S. S. Lazio/Twitter
VOYO logo

Veznjak Vatrenih Milan Badelj novi je član rimskog Lazija. Transfer je prije nekoliko dana potvrdio trener nebeskoplavih Simone Inzaghi, ocijenivši Badelja kao važnog igrača u momčadi za iduću sezonu. 29-godišnjak koji je odrastao u zagrebačkim Gajnicama večeras je sletio u Rim, gdje će najprije ići na liječnički pregled, a zatim potpisati ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema talijanskim medijima Badelj će godišnje zarađivati 1,8 milijuna eura. Potpisat će ugovor na četiri godine, nakon što je iz Fiorentine stigao kao slobodan igrač.

U Firenci je proveo posljednje četiri godine. Prije toga je igrao za HSV te Dinamo i Lokomotivu. Nakon dobrih igara na Mundijalu u Rusiji njegove usluge tražili su mnogi klubovi: od Milana do Sportinga iz Lisabona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelju će ovo će biti ljeto za pamćenje jer osim što je s reprezentacijom osvojio srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji, prije nekoliko dana postao je otac nakon što je njegova supruga, Martina Baumiler Badelj rodila dječaka kojem su odlučili nadjenuti ime Jona Davide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo