DINAMO DOVEO SINA VLASNIKA VILE U KOJOJ SE NALAZI MAMIĆ!? / 'Ovo je novi dokaz da tu i dalje vlada čvrsta ruka proroka iz Međugorja'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Kvalitete su mu za momčad ulaznih kadeta'

31.8.2018.
15:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Dinamo – to smo mi upozorila je da je u redove hrvatskog prvaka stigao nogometaš koji nije službeno predstavljen, a i čije su igračke kvalitete upitne barem što se razine kakvu traži maksimirski klub tiče. U pitanju je igrač Mario Vasilj, a o kome je riječ i o kakvom se pojačanju pustit ćemo da kaže objava Udruge s Facebook-profila.

Prenosimo ju u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje 23-godišnjaka

"Novi igrač GNK Dinamo Zagreb je Mario Vasilj!

Hmmm... tko je on? Kakvo je to pojačanje? Od kud je došao? Koliko smo ga platili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini nam se da je netko ponovno dodao gas i novi igrač Dinama dolazi iz Poljskog kluba KS Legionovia Legionowo. To je trenutni četvrtoligaš u kojem se Mario zadržao nekoliko mjeseci, a uspio je izboriti ispadanje iz treće lige. U svojoj karijeri branio je boje Neretve Metković, GOŠK Gabele, Rovinja i slovenskog Radomlja. Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nema kvalitete niti za momčad ulaznih kadeta, ali kada znate da je njegov otac Jure Vasilj (s bratom Mariom, na slici lijevo), vlasnik Vile "Regina" u Međugorju (mjesto gdje se trenutno Mamić skriva od Hrvatskog pravosuđa), onda stvari postaju jasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor na dvije godine

Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su na dvije godine profesionalni ugovor, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub kojeg vodi Pero Karatović po svemu sudeći budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku), još jedan od povjerljivih Mamićevih ljudi.

Ovo je novi dokaz da u Dinamu i dalje vlada čvrsta ruka proroka iz Međugorja, a Nadzorni ili Izvršni odbor te ostala tijela Kluba štite kriminal koji se godinama provodi. Jedini lijek za ovu situaciju i dugoročnu stabilnost Dinama bili bi izbori na kojima će članovi izabrati Upravu koja mora raditi pošteno, odgovorno i transparentno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo