VIDEO: / Sjajni Mandžukić zabio i Petrićevom HSV-u!

U prvoj utakmici 27. kola Bundeslige Mandžukićev Wolfsburg je s 2:1 svladao Petrićev HSV, a prvi pogodak za domaću momčad zabio je napadač hrvatske reprezentacije i to u 18. sekundi nastavka.

23.3.2012.
22:49
VOYO logo

Nakon prvog poluvremena bez golova, drugo je poluvrijeme započelo furiozno. U strijelce se Mandžukić upisao nakon samo dvadesetak sekundi igre u nastavku.

S desne strane sjajno je centrirao Ashkan Dejagah, a Mandžukić je sjajno utrčao i s druge vratnice nakon blagog naklona glavom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio mu je to 10. ovosezonski gol i drugi u dvije utakmice, budući je u prošlom kolu zabio i Nürnbergu.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xpnamq Na izjednačenje se nije dugo čekalo, pa je HSV izjednačio već u 47. minuti. Tada je lijepim lobom zabio Marcus Berg nakon proigravanja Heika Westermanna u prostor. Izjednačen rezultat na semaforu stajao je do 75. minute kada je Marcel Schäfer iskosa s desne strane kaznenog prostora ljevicom zabio iz slobodnog udarca u bliži donji kut, a tom je prilikom nespretno reagirao vratar hamburškog kluba Jaroslav Drobny. Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Wolfsburg, kao i Mladen Petrić za HSV, dok je Ivo Iličević za poraženi sastav igrao do 80. minute. Ostvarena pobjeda Wolfsburgu je bila treća uzastopna u Bundesligi, što Vukovima nije uspjelo od rujna 2010. godine. S druge strane, HSV-u je ovo bio četvrti uzastopni poraz i peti u zadnjih šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo