INTERESANTANO / Đoković i Federer nakon dugo vremena sreli se oči u oči. Mnogi će se iznenaditi time kako je Novak reagirao kada je vidio bivšeg rivala

Image
Foto: Profimedia

Federer je stigao u London nekoliko dana uoči početka natjecanja, a tamo je ubrzo susreo svog nekada velikog rivala

21.9.2022.
9:51
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Švicarac Roger Federer oprostio se od tenisa prije nešto više od tjedan dana, a u mirovinu neće otići prije nego što odigra nadolazeći Laver kup, koji se igra u Londonu od 23. do 25. rujna ove godine.

Turnir je to koji okuplja najbolje tenisače iz Europe koji zatim igraju protiv najboljih iz ostatka svijeta. Federer je stigao u London nekoliko dana uoči početka natjecanja, a tamo je ubrzo susreo svog nekada velikog rivala, koji mu je nanio, kako je Federer nedavno sam priznao najbolniji poraz u karijeri, onaj u finalu Wimbledona 2019. godine, Srbina Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, susret ove dvojice nije bio hladan, već baš suprotno, veliki rivali su se srdačno pozdravili i izgrlili. Štoviše, Đoković je, kako se vidi na slikama bio veoma sretan što će trenirati s Federerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer i Đoković će u Londonu igrati za momčad Europe zajedno s velikanima Rafom Nadalom, Andyjem Murrayem, Stefanosom Tsitsipasom, Casperom Ruudom i Matteom Berrettinijem.

S druge strane će im stajati Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex de Minaur, Francois Tiafoe, Jack Sock i Tommy Paul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo