OD DEPRE DO EUFORIJE / Tko je ovdje lud?

Image
Foto: EHF/Euro2016

Kojeg god poljskog navijača smo sreli, čestitao je, jedini naivac ispao je poljski izbornik Michael Biegler koji je hrvatskim novinarima prije utakmice rekao: "Drago mi je da sanjate ali smirite se". Nakon onog sinoć, naravno da je podnio ostavku.

Marko Vargek

Marko Vargek

28.1.2016.
13:25
EHF/Euro2016
VOYO logo

Ajmo bit iskreni, nismo vjerovali. Oni koji sad govore, rekli smo vam, baš im i ne vjerujem da su vjerovali. Ono što se sinoć dogodilo na parketu Tauron arene, uspoređivali smo s dobitkom na Eurojackpotu, spuštanju svemirskog broda, večerom s Monicom Bellucci. Pakirali smo kofere, tekstovi o krizi hrvatskog rukometa već su se počeli pojavljivati. Da, mijenja se rukometna karta; na njoj su Norveška i Njemačka zauzele mjesto, ali zato se na nju nakon 2014. vratila Hrvatska u borbu za medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se spustiti na zemlju nakon ovoga? To je zadatak stručnog stožera, koji kreće u proučavanje Španjolaca. Jer, iako smo napravili najveću senzaciju u povijesti rukometa, u glavama igrača mora biti misao kako još nisu napravili ništa. Idemo dalje na ovom ludom i neponovljivom turniru.



Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču